پیرسینگ به معنای سوراخ کردن ناحیه ای از بدن به منظور استفاده از اشیای تزیینی می باشد. شایع ترین نوع پیرسینگ، پیرسینگ گوش است که از قدیم به خصوص در بانوان آن را انجام می دهند. پیرسینگ ممکن است با عوارضی همراه باشد که بهتر است حتما آن را در محیط های تخصصی و بهداشتی انجام داد. مخصوصا برای نواحی خاص مثل بینی، لب، ناف و … بهتر است زیر نظر پزشک انجام شوند. همچنین اگر سابقه حساسیت به بدلیجات دارید بهتر است برای پیرسینگ حتما از طلا استفاده کنید. بهتر است قبل از انجام هر نوع پیرسینگ در مورد عوارض و مراقبت های بعد از آن مطالعه کافی داشته باشید.
ما در کلینیک زیبایی آپام آماده ارائه خدمات پیرسینگ گوش، ناف و بینی به شما عزیزان می باشیم.
پیرسینگ گوش را می توان بسته به سلیقه خود در ناحیه های مختلفی از گوش انجام داد. انواع پیرسینگ گوش شامل پیرسینگ نرمه گوش، پیرسینگ در پهنای نرمه گوش، پیرسینگ لاله گوش، پیرسینگ تراگوس یا زبانه ی گوش، پیرسینگ آنتی تراگوس یا زبانه ی بزرگ، پیرسینگ حلزونی، پیرسینگ صنعتی، پیرسینگ پیچه یا هلیکس، پیرسینگ اوربیتال یا مداری، پیرسینگ غضروف داخلی گوش می باشد. در ادامه میتوانید عکس مدل های پیرسینگ را مشاهده کنید.
پیرسینگ ناف نوعی از سوراخکاری بدن است که معمولاً در داخل یا لبه بالای حلقه ناف کار میشود. سوراخکاری ناف به شکل سنتی در نیمه بالایی ناف انجام میگیرد و در این نوع سوراخکاری فرد نیاز به کالبدشناسی مناسب ناف دارد. در این فرایند، سوراخی به شکل ستاره یا چهارگوش در لبهٔ بالایی و پایینی ناف همراه با دو یا چند سوراخ سطحی در دو طرف ناف ایجاد میکنند. لبهٔ بالای ناف باید فضای کافی برای سوراخکاری به منظور چسبیدن به داخل ناف بدون فشار از سمت بالا و پایین را داشته باشد. در صورت عدم وجود فضا در لبهٔ بالا، سوراخکاری لبه پایین گزینهٔ دیگری به حساب میآید.
مراقبت بعد از پیرسینگ ناف
پیرسینگ بینی نوعی از سوراخ کاری است که بر روی پوست یا غضروف بینی انجام شده و به آن شکل میدهد. این سوراخ کاری معمولاً با هدف بکار بردن زیورآلات در بینی انجام میشود. سوراخکاری بر روی بینی دومین نوع پرکاربرد سوراخکاری پس از سوراخکاری ناف در زنان است.
مراقبت بعد از پیرسینگ بینی